#malaysia

Follow:38.150.761
❤️COACH 1-DAY SALE❤️
.
COACH ELLE HOBO, #RM609 only inc postage.
. 
Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM
.
Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS.
.
TQ.. Happy shopping😘😘😘
.
#bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg

❤️COACH 1-DAY SALE❤️ . COACH ELLE HOBO, #RM609 only inc postage. . Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM . Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS. . TQ.. Happy shopping😘😘😘 . #bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg


0💬Normal

Alhamdulillah terima kasih bos!!cod mcd mutiara rini..Kepada peminat kasut bundle boleh roger...#shbundlejb #kasutbundlemurah #kasutkerja #takbarutapiori #johorbahru #malaysia #nike #pasirgudang #gelangpatah

Alhamdulillah terima kasih bos!!cod mcd mutiara rini..Kepada peminat kasut bundle boleh roger... #shbundlejb #kasutbundlemurah #kasutkerja #takbarutapiori #johorbahru #malaysia #nike #pasirgudang #gelangpatah


0💬Normal

PRODUCTION KOS 2019
Adult Women's Clothing
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Women's Cloth + 
Sewing Batik. = 35 RM
• Production of Women's Cloth + 
Sewing Batik Skirts = 35 RM
• Production of 1 Set of Tops + 
Batik Subordinate = 64 RM
• Sewing costs 1 Tops + Bottoms
= 40 RM
• The cost of sewing tops only = 
21 RM
• Bottles only (Skirt) = 18 RM

PRODUCTION KOS 2019
Children's Women's Clothing
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Women's Batik + 
Cloth Sewing = 24 RM
• Production of Women's Batik 
Skirt + Cloth Sewing = 24 RM
• Production of 1 Batik + Sewing 
Set = 28 RM
• Sewing costs 1 Tops + Bottoms
= 28 RM
• Sewing costs only = 15 RM
• Onhkos Sewing only Bottoms (skirt) = 19 RM

PRODUCTION KOS 2019
Adult Shirts
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Fabric Batik + 
Sewing = 24 RM
• Cost of sewing only = 21 RM

PRODUCTION KOS 2019
Children's shirts
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Fabric Batik + 
Sewing = 19 RM
• Sewing costs only = 15 RM

#batikmayo, #brasil, #Australia, #batikmalaysia, #batiksingapore, #batikbrunei, #perancis, #malaysia, #kualalumpur, #thailand, #batikraya2019, #batiklelakimalaysia, #singapura, #singapore, #vietnam, #hanoi, #filipina, #manila, #myanmar, #brunei, #bandarseribegawan, #batiklelaki, #fashionbatikmayo,

PRODUCTION KOS 2019 Adult Women's Clothing • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Women's Cloth + Sewing Batik. = 35 RM • Production of Women's Cloth + Sewing Batik Skirts = 35 RM • Production of 1 Set of Tops + Batik Subordinate = 64 RM • Sewing costs 1 Tops + Bottoms = 40 RM • The cost of sewing tops only = 21 RM • Bottles only (Skirt) = 18 RM PRODUCTION KOS 2019 Children's Women's Clothing • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Women's Batik + Cloth Sewing = 24 RM • Production of Women's Batik Skirt + Cloth Sewing = 24 RM • Production of 1 Batik + Sewing Set = 28 RM • Sewing costs 1 Tops + Bottoms = 28 RM • Sewing costs only = 15 RM • Onhkos Sewing only Bottoms (skirt) = 19 RM PRODUCTION KOS 2019 Adult Shirts • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Fabric Batik + Sewing = 24 RM • Cost of sewing only = 21 RM PRODUCTION KOS 2019 Children's shirts • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Fabric Batik + Sewing = 19 RM • Sewing costs only = 15 RM #batikmayo, #brasil, #Australia, #batikmalaysia, #batiksingapore, #batikbrunei, #perancis, #malaysia, #kualalumpur, #thailand, #batikraya2019, #batiklelakimalaysia, #singapura, #singapore, #vietnam, #hanoi, #filipina, #manila, #myanmar, #brunei, #bandarseribegawan, #batiklelaki, #fashionbatikmayo,


0💬Normal

Posted • @syafkun Vlog 94 – Kongsi Rezeki

Dah tak lama nak Ramadhan, so I thought, why not kita banyakkan sedekah bukan kat orang je, tapi jugak dengan binatang-binatang berbulu yang biasa jumpa kat Jalan

Biasanya masa kita kat kedai, barulah jumpa kucing-kucing minta makanan, kucing ni haiwan yang attached and highly dependant dengan manusia, so why not kita amalkan cara ni: 🌕Cari satu tupperware / bekas kecil and simpan dalam tu
🌕 Simpan kat beberapa tempat yang biasa kita guna / utilize, contoh, kereta, motor, beg
🌕 Bila jumpa kucing, tak payah beli dah, just guna je makanan tadi
🌕 Pstt, orang cakap rezeki kita senang masuk kalau kita selalu amalkan sedekah
Try lah

FOLLOW:
IG: @syafkun
Fb: Syaf Kun
No prejudice. All material owned by Pav. PLT

#beauty #beautiful #travel #incredible #wonderlust #malaysia #2019 #adventures #ootd #kongsirezeki #pretty #fashion #fashionista #style #cat #kualalumpur #catsofinstagram #flight #entrepreneur #motivation #food #foodie #lapar #eat #recipe #tasty #foodporn #juice #kitty #tiktok

Posted • @syafkun Vlog 94 – Kongsi Rezeki Dah tak lama nak Ramadhan, so I thought, why not kita banyakkan sedekah bukan kat orang je, tapi jugak dengan binatang-binatang berbulu yang biasa jumpa kat Jalan Biasanya masa kita kat kedai, barulah jumpa kucing-kucing minta makanan, kucing ni haiwan yang attached and highly dependant dengan manusia, so why not kita amalkan cara ni: 🌕Cari satu tupperware / bekas kecil and simpan dalam tu 🌕 Simpan kat beberapa tempat yang biasa kita guna / utilize, contoh, kereta, motor, beg 🌕 Bila jumpa kucing, tak payah beli dah, just guna je makanan tadi 🌕 Pstt, orang cakap rezeki kita senang masuk kalau kita selalu amalkan sedekah Try lah FOLLOW: IG: @syafkun Fb: Syaf Kun No prejudice. All material owned by Pav. PLT #beauty #beautiful #travel #incredible #wonderlust #malaysia #2019 #adventures #ootd #kongsirezeki #pretty #fashion #fashionista #style #cat #kualalumpur #catsofinstagram #flight #entrepreneur #motivation #food #foodie #lapar #eat #recipe #tasty #foodporn #juice #kitty #tiktok


0💬Normal

NIKMAT💚KUAT💛HEBAT🧡POWER HABIH!!!! minum @kopialisuperpower mana ada power abih, dah 2 kali pancut pon buleh dayung lagi, pacak sedia je kak.  SENTUH terus ON bohhhhhhhh”....KOPI ALI SUPER POWER yang dirumuskan khas utk membantu menzahirkan KEKUATAN KEJANTANAN & KESIHATAN anda!!!! Serius POWER GILER !!!!
------------------------------------------------------
>>>SILA BACA JIKA ANDA ADA MASALAH BERIKUT:
• Badan lesu & tidak bermaya
• Lemah tenaga batin
• Ejakulasi awal
• Disfungsi eraksi
• Air mani yang cair
• Kerap demam
• Mudah menjangkiti penyakit (selsema, batuk, demam dll)
• Kencing manis
• Migraine
• Sakit2 sendi
• Asthma
• Aturan haid tidak terkwal & masalah haid
• Masalah usus >>> MASIH TERCARI CARI PENAWAR MUJARAB?
>>>PENAT MENCUBA TAPI TIDAK BERHASIL?
>>>MENCARI PENAWAR SEMULAJADI TANPA BAHAN KIMIA DAN TANPA KESAN SAMPINGAN? !!!!! KOPI ALI SUPER POWER ADALAH JAWAPAN NYA !!!!!
-Sangat mujarab DENGAN IZIN NYA terhadap PENYAKIT DI ATAS
-produk ini sama sekali TIDAK MENGGUNAKAN BAHAN KIMIA
-Pastikan keasliannya sebelum membeli

ANDA MAMPU MEMILIKINYA? HANYA RM 69 >>ANDA MESTI CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATANNYA<< BERMINAT UTK MENCUBA KOPI ALI SUPER POWER?

LAYARI FB/IG/PAGES 
Kopi Ali Super Power Selatan
MR. Hisham : 011-321 88111
www.wasap.my/601132188111/

Kopi Ali Super Power KUALA LUMPUR
MR. Man : 012 - 3573535
www.wasap.my/60123573535/

Kopi Ali Super Power SELANGOR
MR. Din : 013 - 3616145
www.wasap.my/60133616145/

Kopi Ali Super Power PAHANG
MR. Adha : 011 - 10972504
www.wasap.my/601110972504/

jumpa kat wsap ya bro.
kita citer pnjang & detail lg.

#kopialisuperpower #kasp #power #ubat #kesihatan #kopi #nikmat #hebat #sihat #mesir #travel #stress #best #baikoko #malaysia #harapan #lelaki #ubatkuat #sex #supplement #pacak #tahanlama #sek

NIKMAT💚KUAT💛HEBAT🧡POWER HABIH!!!! minum @kopialisuperpower mana ada power abih, dah 2 kali pancut pon buleh dayung lagi, pacak sedia je kak. SENTUH terus ON bohhhhhhhh”....KOPI ALI SUPER POWER yang dirumuskan khas utk membantu menzahirkan KEKUATAN KEJANTANAN & KESIHATAN anda!!!! Serius POWER GILER !!!! ------------------------------------------------------ >>>SILA BACA JIKA ANDA ADA MASALAH BERIKUT: • Badan lesu & tidak bermaya • Lemah tenaga batin • Ejakulasi awal • Disfungsi eraksi • Air mani yang cair • Kerap demam • Mudah menjangkiti penyakit (selsema, batuk, demam dll) • Kencing manis • Migraine • Sakit2 sendi • Asthma • Aturan haid tidak terkwal & masalah haid • Masalah usus >>> MASIH TERCARI CARI PENAWAR MUJARAB? >>>PENAT MENCUBA TAPI TIDAK BERHASIL? >>>MENCARI PENAWAR SEMULAJADI TANPA BAHAN KIMIA DAN TANPA KESAN SAMPINGAN? !!!!! KOPI ALI SUPER POWER ADALAH JAWAPAN NYA !!!!! -Sangat mujarab DENGAN IZIN NYA terhadap PENYAKIT DI ATAS -produk ini sama sekali TIDAK MENGGUNAKAN BAHAN KIMIA -Pastikan keasliannya sebelum membeli ANDA MAMPU MEMILIKINYA? HANYA RM 69 >>ANDA MESTI CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATANNYA<< BERMINAT UTK MENCUBA KOPI ALI SUPER POWER? LAYARI FB/IG/PAGES Kopi Ali Super Power Selatan MR. Hisham : 011-321 88111 www.wasap.my/601132188111/ Kopi Ali Super Power KUALA LUMPUR MR. Man : 012 - 3573535 www.wasap.my/60123573535/ Kopi Ali Super Power SELANGOR MR. Din : 013 - 3616145 www.wasap.my/60133616145/ Kopi Ali Super Power PAHANG MR. Adha : 011 - 10972504 www.wasap.my/601110972504/ jumpa kat wsap ya bro. kita citer pnjang & detail lg. #kopialisuperpower #kasp #power #ubat #kesihatan #kopi #nikmat #hebat #sihat #mesir #travel #stress #best #baikoko #malaysia #harapan #lelaki #ubatkuat #sex #supplement #pacak #tahanlama #sek


0💬Normal

Welcome Mei 2019.
Explore jogja.. _____^^^^^^^^^^_______________________

Ke jogja jangan lupa guys...
Call me..... 😊🤗☺ Name Trans Yogyakarta

Yang mau ada acara keluarga, jalan-jalan, hajatan, atau bussines trip di jogja, kami siap untuk Anda.
Monggo yg mau rental mobil plus sopir. Siap melayani...
1. Antar jmput bandara atau stasiun
2. City tour Yogyakarta 
3. Wisata Dieng, Semarang, Solo, Pacitan, dll
4. Wisata ziarah
Untuk info lebih lanjut dan paket lainnya, silahkan hubungi
📞 081226840747 (Arif)
📮 Bantul, Yogyakarta 🚗 Dijamin aman, nyaman, dan menyenangkan
Kunjungi website kami.... Paketwisatamurahyogyakarta.com .
#paketwisatamurahjogja #wisatajogja #rentalmobil #rentalmobiljogja #jogjatrip #travelingjogja #bukalapak #sewamobiljogja #sewamobil #rentalmobil #jogjarentcar #jogjacarrental #explorejogja #malaysia #jogjaupdate #pinuskragilan #borobudurtemple #malaysia #dolanjogja #pesonajogja #visitjogja #bajanggalery #wisatalombok #wisatabandung #wisatamedan #wisatadieng #wisatasemarang #wisatagunungkidul #wisatamedanhits #travelokaindonesia

Welcome Mei 2019. Explore jogja.. _____^^^^^^^^^^_______________________ Ke jogja jangan lupa guys... Call me..... 😊🤗☺ Name Trans Yogyakarta Yang mau ada acara keluarga, jalan-jalan, hajatan, atau bussines trip di jogja, kami siap untuk Anda. Monggo yg mau rental mobil plus sopir. Siap melayani... 1. Antar jmput bandara atau stasiun 2. City tour Yogyakarta 3. Wisata Dieng, Semarang, Solo, Pacitan, dll 4. Wisata ziarah Untuk info lebih lanjut dan paket lainnya, silahkan hubungi 📞 081226840747 (Arif) 📮 Bantul, Yogyakarta 🚗 Dijamin aman, nyaman, dan menyenangkan Kunjungi website kami.... Paketwisatamurahyogyakarta.com . #paketwisatamurahjogja #wisatajogja #rentalmobil #rentalmobiljogja #jogjatrip #travelingjogja #bukalapak #sewamobiljogja #sewamobil #rentalmobil #jogjarentcar #jogjacarrental #explorejogja #malaysia #jogjaupdate #pinuskragilan #borobudurtemple #malaysia #dolanjogja #pesonajogja #visitjogja #bajanggalery #wisatalombok #wisatabandung #wisatamedan #wisatadieng #wisatasemarang #wisatagunungkidul #wisatamedanhits #travelokaindonesia


0💬Normal

❤️COACH 1-DAY SALE❤️
.
COACH AMBER DUFFLE, #RM599 only inc postage.
. 
Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM
.
Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS.
.
TQ.. Happy shopping😘😘😘
.
#bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg

❤️COACH 1-DAY SALE❤️ . COACH AMBER DUFFLE, #RM599 only inc postage. . Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM . Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS. . TQ.. Happy shopping😘😘😘 . #bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg


0💬Normal

-Permata Moldavite top HQ😍
-Ring Perak tempahan
Real pic /tidak sesuai bisa return
Harga spesial 850rb+sudah termasuk ongkir. 
Mau nego di DM Atau WA
Harga murah kualitas super 👌👌 Serius wa aja : 081260967344  #indonesia #malaysia #jawatimur #singapore #bruneidarussalam #japan #korea #aceh #jokowi #prabowo #jawatimur #gemstoneindonesia ##abudhabi #uniemiratarab #dubai #bawaslu #china #brunei

-Permata Moldavite top HQ😍 -Ring Perak tempahan Real pic /tidak sesuai bisa return Harga spesial 850rb+sudah termasuk ongkir. Mau nego di DM Atau WA Harga murah kualitas super 👌👌 Serius wa aja : 081260967344 #indonesia #malaysia #jawatimur #singapore #bruneidarussalam #japan #korea #aceh #jokowi #prabowo #jawatimur #gemstoneindonesia # #abudhabi #uniemiratarab #dubai #bawaslu #china #brunei


0💬Normal

272 Steps to Heaven 🌈
•
•
•
• Batu Caves, Kuala Lumpur, Malaysia
• September 2018

272 Steps to Heaven 🌈 • • • • Batu Caves, Kuala Lumpur, Malaysia • September 2018


3💬Normal

Design baru Untuk RAYA sudah sampaiiiii...
.
.
Caftan Exclusive (Medium)🌷
.
.
Material yang sedap dipakai. Tak panas? Kami beri jaminan ianya tidak panas & akan memberi anda keselesaan kerana ianya💯 silk☺️ Sure korang selesa sepanjang hari di majlis orang kahwin,majlis keramaian, malah korang Nk buat Raya pun boleh! Cantik sangat💕💕
Jom belek-belek details Caftan ni. Sure korang tak banyak fikir punya nak grab satu untuk Aidilfitri nanti! 🤗
.
.
Details👇🏼
✅Free size fit to XXL
✅Material : Silk 💯
✅Need to wear inner (Slightly see through)
✅Leight - 132cm
✅Width -132cm
✅Fitted to Max heights until 160 cm .
.
.
#azzaleartw #caftan #exclusivecaftan #caftanmalaysia #batik #exclusivebatik #batikmoden #malaysia #batikmalaysia #batikmalaysiamurah #madeinmalaysia #rtw #jdt #johor #johorbahru #womensfashion #womenswear #instabisnes #instabisnesmalaysia #instabisnesjohor

Design baru Untuk RAYA sudah sampaiiiii... . . Caftan Exclusive (Medium)🌷 . . Material yang sedap dipakai. Tak panas? Kami beri jaminan ianya tidak panas & akan memberi anda keselesaan kerana ianya💯 silk☺️ Sure korang selesa sepanjang hari di majlis orang kahwin,majlis keramaian, malah korang Nk buat Raya pun boleh! Cantik sangat💕💕 Jom belek-belek details Caftan ni. Sure korang tak banyak fikir punya nak grab satu untuk Aidilfitri nanti! 🤗 . . Details👇🏼 ✅Free size fit to XXL ✅Material : Silk 💯 ✅Need to wear inner (Slightly see through) ✅Leight - 132cm ✅Width -132cm ✅Fitted to Max heights until 160 cm . . . #azzaleartw #caftan #exclusivecaftan #caftanmalaysia #batik #exclusivebatik #batikmoden #malaysia #batikmalaysia #batikmalaysiamurah #madeinmalaysia #rtw #jdt #johor #johorbahru #womensfashion #womenswear #instabisnes #instabisnesmalaysia #instabisnesjohor


0💬Normal

Set PENANG
.
Material : lace with lining
Shoulder : 15
Bust : 40 inch
Sleeve : 22 inch
Lenght Front : 19 inch
Length Back : 29 inch
.
Free size xs to m
.
Skirt : Batik Pario ( comes with buckle )
Lenght : 40 inch
Width: 78 inch
.
RM127 sem RM132 ss
.
WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
.
#muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #kimono #dress #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2019 #bajumurah #vscocam

Set PENANG . Material : lace with lining Shoulder : 15 Bust : 40 inch Sleeve : 22 inch Lenght Front : 19 inch Length Back : 29 inch . Free size xs to m . Skirt : Batik Pario ( comes with buckle ) Lenght : 40 inch Width: 78 inch . RM127 sem RM132 ss . WhatsApp | Telegram 📲013-6361626 . #muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #kimono #dress #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2019 #bajumurah #vscocam


0💬Normal

❤️COACH 1-DAY SALE❤️
.
COACH MIA SHOULDER BAG, #RM609 only inc postage.
. 
Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM
.
Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS.
.
TQ.. Happy shopping😘😘😘
.
#bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg

❤️COACH 1-DAY SALE❤️ . COACH MIA SHOULDER BAG, #RM609 only inc postage. . Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM . Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS. . TQ.. Happy shopping😘😘😘 . #bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg


0💬Normal

Haii boleh check ig maplecandy.co ye.. Anyone nak order lagi? Order masih buka ye.. Please make sure buat payment before 30hb Mei bcoz nak sempat sampai sebelum raya. Anyone yang buat payment after 30hb Mei, kami akan post juga tetapi tak sempat sampai before raya😩💔 👑
.
. 
For bidang 45, order 3helai akan dapat special price😍😍😍 Available for borong too!!! But if korang nak borong, minimum borong 20pcs yer!!! Bolehla nak letak di kedai sendiri or apa. 👑  Tudung bawal @maplecandy.co ni, kami tak tampal jenama sendiri tau macam tudung tudung lain! Ramai yang tanya kenapa tak letak jenama sendiri? Okay macam ni. Kami tak letak jenama sendiri sebab if customer beli borong and nak letak dekat kedai, butik dan lain ii, mereka boleh letak jenama diorang sendiri😱😱😱 Like, renew balik. Jangan risau, customer pasti akan berpuas hati dan repeat lagi😍😍😍
.
.
B45 = Rm15💕
B50 = Rm20💕
B60 = Rm23 💕
.
. 
PROMOSI!!!
B45 = RM15 (5HELAI RM70❗)
B50 = RM20 (5HELAI RM97❗)
B60 = RM23 (5HELAI RM100❗)
SANGAT MURAH BUKAN? ❗❗❗
.
.
.
😱😱😱 Any orders, any questions : - 
Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯
Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯
Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯 Kami akan balas as soon as possible so be patience 😉❤️
.
.
.
#heavychiffon #bawal #malaysia #bawalviral #bawalheavychiffon #bawalsenangbentuk #bawalcod #coddamansaradamai #damansaradamai #tudungbawal #tudung #chiffonplain #bawalheavychiffonmurah #bawalheavychiffoncantik
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalheavychiffonbidang45
#bawalheavychiffonlabuhbidang50
#bawalheavychiffonlabuhbidang60

Haii boleh check ig maplecandy.co ye.. Anyone nak order lagi? Order masih buka ye.. Please make sure buat payment before 30hb Mei bcoz nak sempat sampai sebelum raya. Anyone yang buat payment after 30hb Mei, kami akan post juga tetapi tak sempat sampai before raya😩💔 👑 . . For bidang 45, order 3helai akan dapat special price😍😍😍 Available for borong too!!! But if korang nak borong, minimum borong 20pcs yer!!! Bolehla nak letak di kedai sendiri or apa. 👑 Tudung bawal @maplecandy.co ni, kami tak tampal jenama sendiri tau macam tudung tudung lain! Ramai yang tanya kenapa tak letak jenama sendiri? Okay macam ni. Kami tak letak jenama sendiri sebab if customer beli borong and nak letak dekat kedai, butik dan lain ii, mereka boleh letak jenama diorang sendiri😱😱😱 Like, renew balik. Jangan risau, customer pasti akan berpuas hati dan repeat lagi😍😍😍 . . B45 = Rm15💕 B50 = Rm20💕 B60 = Rm23 💕 . . PROMOSI!!! B45 = RM15 (5HELAI RM70❗) B50 = RM20 (5HELAI RM97❗) B60 = RM23 (5HELAI RM100❗) SANGAT MURAH BUKAN? ❗❗❗ . . . 😱😱😱 Any orders, any questions : - Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯 Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯 Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯 Kami akan balas as soon as possible so be patience 😉❤️ . . . #heavychiffon #bawal #malaysia #bawalviral #bawalheavychiffon #bawalsenangbentuk #bawalcod #coddamansaradamai #damansaradamai #tudungbawal #tudung #chiffonplain #bawalheavychiffonmurah #bawalheavychiffoncantik #bawalheavychiffonlabuh #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonlabuhbidang50 #bawalheavychiffonlabuhbidang60


0💬Normal

❤️COACH 1-DAY SALE❤️
.
COACH MIA SHOULDER BAG, #RM609 only inc postage.
. 
Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM
.
Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS.
.
TQ.. Happy shopping😘😘😘
.
#bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg

❤️COACH 1-DAY SALE❤️ . COACH MIA SHOULDER BAG, #RM609 only inc postage. . Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM . Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS. . TQ.. Happy shopping😘😘😘 . #bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg


0💬Normal

BARANG PALING WAJIB BAWAK KALAU KELUAR RUMAHH !!
.
Haaa dalam banyak2 barang, paling wajib pastikan serum ni ada dalam beg takpun dalam kereta tau. Rasa tak lengkap kalau dah cuci muka , tak calit balik serum ni. Barulah muka sentiasa lembab and nampak glowing all the time gituu .
.
Korang pulak apa benda wajib yang kene bawak tiap kali keluar?
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda

BARANG PALING WAJIB BAWAK KALAU KELUAR RUMAHH !! . Haaa dalam banyak2 barang, paling wajib pastikan serum ni ada dalam beg takpun dalam kereta tau. Rasa tak lengkap kalau dah cuci muka , tak calit balik serum ni. Barulah muka sentiasa lembab and nampak glowing all the time gituu . . Korang pulak apa benda wajib yang kene bawak tiap kali keluar? . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +60195512614 . #serumwajah #pencerahwajah #serummalaysia #bebasmekuri #serumjeragat #kulitsihat #serummurah #serumantiaging #vitaminkulit #kulitmulus #kulitlembab #kulithalus #tipkulitputih #mukakusam #kulitcerahberseri #mukaberminyak #mencerahkan #malaysia #sayajual #onlineshop #trustedseller #skincaremalaysia #ubatjerawat #ubatjeragat #sayajualskincare #serumbotox #serumkorea #jualserumwajah #serummuka #sabunjerawat


0💬Normal

Bila makin nak raya.. Jerawat makin tumbuh melata 😔😟😕🙁☹️
.
Sisss! Korang wajib cuba TruDolly Sparkle ni. Detox dulu. Buang segala kekotoran toxin dalam badan korang then barulah muka korang akan glowing n jerawat akan cepat kecut
.
Ditambah dengan makan Beauty Booster lagilah cepat korang cerah & jerawat, jeragat & parut semua hilang! Sebab tu #trudollyfeedback dari customer semuanya best-best! Sebab gabungan meletop Beauty Booster dengan Detox Pro ni lah. Bukan calang-calang ye!
.
Even @missfazura pun everyday xpernah skip detox. I pun xtahu apa yg dia suka sgt dengan detox tapi yeah sebab tu lah kulit dia cantik gilerss 😍😍
.
So jangan lupa.. dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia
.
Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah👇👇
.
📲 0193526632
📲 0193526632
📲 0193526632
.
#trufitz #trushape #kurus #cantik #raya2019 #slim #trudolly #fattzura #bajuraya2019 #diet #intermittentfastingmalaysia #eatcleanmalaysia #lipmoist #puasa2019 #raya2019 #kurus #jubahsouqraya2019 #ramadhan2019 #inchloss #trudollybyfazura #trudollyhq #diet #sihat  #jdt #johorbahru #johor #malaysia

Bila makin nak raya.. Jerawat makin tumbuh melata 😔😟😕🙁☹️ . Sisss! Korang wajib cuba TruDolly Sparkle ni. Detox dulu. Buang segala kekotoran toxin dalam badan korang then barulah muka korang akan glowing n jerawat akan cepat kecut . Ditambah dengan makan Beauty Booster lagilah cepat korang cerah & jerawat, jeragat & parut semua hilang! Sebab tu #trudollyfeedback dari customer semuanya best-best! Sebab gabungan meletop Beauty Booster dengan Detox Pro ni lah. Bukan calang-calang ye! . Even @missfazura pun everyday xpernah skip detox. I pun xtahu apa yg dia suka sgt dengan detox tapi yeah sebab tu lah kulit dia cantik gilerss 😍😍 . So jangan lupa.. dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia . Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah👇👇 . 📲 0193526632 📲 0193526632 📲 0193526632 . #trufitz #trushape #kurus #cantik #raya2019 #slim #trudolly #fattzura #bajuraya2019 #diet #intermittentfastingmalaysia #eatcleanmalaysia #lipmoist #puasa2019 #raya2019 #kurus #jubahsouqraya2019 #ramadhan2019 #inchloss #trudollybyfazura #trudollyhq #diet #sihat #jdt #johorbahru #johor #malaysia


0💬Normal

♠️NEW COLLECTION♠️KURTA AFFENDI♠️
.
Kurta baru sampai untuk diperagakan raya tahun ini🔥👍Kain kurta memang sangat best, selesa dan sejuk bila pakai🔥Kurta memang fit dengan badan memang sesuai pakai waktu beribadah dan untuk raya tahun ni 👍👍
.
Jangan risau ada lebih 15 warna lagi untuk KURTA AFFENDI🔥Pilihlah ikut tema korang tahun nih🔥Boleh PM untuk tanya warna korang available atau tidak🤗
.
Pm for order 👍
0107110639
.
#elrahexclusive #bajuraya #brandmalaysia #elrah #kurtamurah  #bajumelayu #warnawarni #viral #gayaterkini #bajutrending #murah #hargaberbaloi #promosi #rayabergaya  #lakukeras #jomkurtah #ramadhantiba #selesasungguh #lelakisejati #bajuuntuklelaki #kurtalelaki #melayu #fightforislam #muslim #islamforever #lelakimelayu #rayanakdekat #syamilteega #malaysia

♠️NEW COLLECTION♠️KURTA AFFENDI♠️ . Kurta baru sampai untuk diperagakan raya tahun ini🔥👍Kain kurta memang sangat best, selesa dan sejuk bila pakai🔥Kurta memang fit dengan badan memang sesuai pakai waktu beribadah dan untuk raya tahun ni 👍👍 . Jangan risau ada lebih 15 warna lagi untuk KURTA AFFENDI🔥Pilihlah ikut tema korang tahun nih🔥Boleh PM untuk tanya warna korang available atau tidak🤗 . Pm for order 👍 0107110639 . #elrahexclusive #bajuraya #brandmalaysia #elrah #kurtamurah #bajumelayu #warnawarni #viral #gayaterkini #bajutrending #murah #hargaberbaloi #promosi #rayabergaya #lakukeras #jomkurtah #ramadhantiba #selesasungguh #lelakisejati #bajuuntuklelaki #kurtalelaki #melayu #fightforislam #muslim #islamforever #lelakimelayu #rayanakdekat #syamilteega #malaysia


0💬Normal

Kain Pelikat BMW - Unitr As One 😁

Kain Pelikat BMW - Unitr As One 😁


1💬Normal

SEKALI PAKAI SEGAR SEPANJANG HARI.
.
Adudududuh. Dulu nak pergi sekolah pun tak semangat. Kawan2 selalu ejek muka kita jerawat dan berkesan2. Ramai tak nak kawan dengan kita.
.
Tapi masa scrol2 media sosial, terjumpa instagram MAGIXLER , rasa tertarik nak try.
.
Alhamdulilah lepas 3 hari cuba magixler skincare dari House of Magixler, jerawat makin mengecut dan kesan parut jerawat makin pudar. .
Eeehhh. Kawan2 yang ejek tu dah mula mendekat . Nak tahu rahsia kulit muka kita dah cantik la tu. Dengan dap dap magixler serum semua masalah kulit boleh selesai.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda

SEKALI PAKAI SEGAR SEPANJANG HARI. . Adudududuh. Dulu nak pergi sekolah pun tak semangat. Kawan2 selalu ejek muka kita jerawat dan berkesan2. Ramai tak nak kawan dengan kita. . Tapi masa scrol2 media sosial, terjumpa instagram MAGIXLER , rasa tertarik nak try. . Alhamdulilah lepas 3 hari cuba magixler skincare dari House of Magixler, jerawat makin mengecut dan kesan parut jerawat makin pudar. . Eeehhh. Kawan2 yang ejek tu dah mula mendekat . Nak tahu rahsia kulit muka kita dah cantik la tu. Dengan dap dap magixler serum semua masalah kulit boleh selesai. . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +60195512614 . #serumwajah #pencerahwajah #serummalaysia #bebasmekuri #serumjeragat #kulitsihat #serummurah #serumantiaging #vitaminkulit #kulitmulus #kulitlembab #kulithalus #tipkulitputih #mukakusam #kulitcerahberseri #mukaberminyak #mencerahkan #malaysia #sayajual #onlineshop #trustedseller #skincaremalaysia #ubatjerawat #ubatjeragat #sayajualskincare #serumbotox #serumkorea #jualserumwajah #serummuka #sabunjerawat


0💬Normal

❤️COACH 1-DAY SALE❤️
.
COACH CANTEEN BAG, #RM499 only inc postage.
. 
Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM
.
Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS.
.
TQ.. Happy shopping😘😘😘
.
#bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg

❤️COACH 1-DAY SALE❤️ . COACH CANTEEN BAG, #RM499 only inc postage. . Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM . Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS. . TQ.. Happy shopping😘😘😘 . #bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg


0💬Normal

Straw plastik mengambil masa beratus tahun untuk terurai. Ini bermakna jika anda guna straw plastik hari ini,  cicit anda masih dapat menikmati pencemaran yang anda lakukan. 
#kartun #fanikatun #ahmedfani #bahasa #malaysia #komikm #komikmalaysia #gengkomik #humor #lucu #lawak #kartunmalaysia #santai #straw #plastik

Straw plastik mengambil masa beratus tahun untuk terurai. Ini bermakna jika anda guna straw plastik hari ini, cicit anda masih dapat menikmati pencemaran yang anda lakukan. #kartun #fanikatun #ahmedfani #bahasa #malaysia #komikm #komikmalaysia #gengkomik #humor #lucu #lawak #kartunmalaysia #santai #straw #plastik


0💬Normal

❤️COACH 1-DAY SALE❤️
.
COACH MINI SIERRA, #RM550 only inc postage.
. 
Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM
.
Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS.
.
TQ.. Happy shopping😘😘😘
.
#bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg

❤️COACH 1-DAY SALE❤️ . COACH MINI SIERRA, #RM550 only inc postage. . Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM . Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS. . TQ.. Happy shopping😘😘😘 . #bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg


0💬Normal

PRODUCTION KOS 2019
Adult Women's Clothing
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Women's Cloth + 
Sewing Batik. = 35 RM
• Production of Women's Cloth + 
Sewing Batik Skirts = 35 RM
• Production of 1 Set of Tops + 
Batik Subordinate = 64 RM
• Sewing costs 1 Tops + Bottoms
= 40 RM
• The cost of sewing tops only = 
21 RM
• Bottles only (Skirt) = 18 RM

PRODUCTION KOS 2019
Children's Women's Clothing
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Women's Batik + 
Cloth Sewing = 24 RM
• Production of Women's Batik 
Skirt + Cloth Sewing = 24 RM
• Production of 1 Batik + Sewing 
Set = 28 RM
• Sewing costs 1 Tops + Bottoms
= 28 RM
• Sewing costs only = 15 RM
• Onhkos Sewing only Bottoms (skirt) = 19 RM

PRODUCTION KOS 2019
Adult Shirts
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Fabric Batik + 
Sewing = 24 RM
• Cost of sewing only = 21 RM

PRODUCTION KOS 2019
Children's shirts
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Fabric Batik + 
Sewing = 19 RM
• Sewing costs only = 15 RM

#batikmayo, #brasil, #Australia, #batikmalaysia, #batiksingapore, #batikbrunei, #perancis, #malaysia, #kualalumpur, #thailand, #batikraya2019, #batiklelakimalaysia, #singapura, #singapore, #vietnam, #hanoi, #filipina, #manila, #myanmar, #brunei, #bandarseribegawan, #batiklelaki, #fashionbatikmayo,

PRODUCTION KOS 2019 Adult Women's Clothing • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Women's Cloth + Sewing Batik. = 35 RM • Production of Women's Cloth + Sewing Batik Skirts = 35 RM • Production of 1 Set of Tops + Batik Subordinate = 64 RM • Sewing costs 1 Tops + Bottoms = 40 RM • The cost of sewing tops only = 21 RM • Bottles only (Skirt) = 18 RM PRODUCTION KOS 2019 Children's Women's Clothing • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Women's Batik + Cloth Sewing = 24 RM • Production of Women's Batik Skirt + Cloth Sewing = 24 RM • Production of 1 Batik + Sewing Set = 28 RM • Sewing costs 1 Tops + Bottoms = 28 RM • Sewing costs only = 15 RM • Onhkos Sewing only Bottoms (skirt) = 19 RM PRODUCTION KOS 2019 Adult Shirts • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Fabric Batik + Sewing = 24 RM • Cost of sewing only = 21 RM PRODUCTION KOS 2019 Children's shirts • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Fabric Batik + Sewing = 19 RM • Sewing costs only = 15 RM #batikmayo, #brasil, #Australia, #batikmalaysia, #batiksingapore, #batikbrunei, #perancis, #malaysia, #kualalumpur, #thailand, #batikraya2019, #batiklelakimalaysia, #singapura, #singapore, #vietnam, #hanoi, #filipina, #manila, #myanmar, #brunei, #bandarseribegawan, #batiklelaki, #fashionbatikmayo,


0💬Normal

❤️COACH 1-DAY SALE❤️
.
COACH REVERSIBLE TOTE, #RM590 only inc postage.
. 
Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM
.
Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS.
.
TQ.. Happy shopping😘😘😘
.
#bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg

❤️COACH 1-DAY SALE❤️ . COACH REVERSIBLE TOTE, #RM590 only inc postage. . Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM . Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS. . TQ.. Happy shopping😘😘😘 . #bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg


0💬Normal

Welcome Mei 2019.
Explore jogja.. _____^^^^^^^^^^_______________________

Ke jogja jangan lupa guys...
Call me..... 😊🤗☺ Name Trans Yogyakarta

Yang mau ada acara keluarga, jalan-jalan, hajatan, atau bussines trip di jogja, kami siap untuk Anda.
Monggo yg mau rental mobil plus sopir. Siap melayani...
1. Antar jmput bandara atau stasiun
2. City tour Yogyakarta 
3. Wisata Dieng, Semarang, Solo, Pacitan, dll
4. Wisata ziarah
Untuk info lebih lanjut dan paket lainnya, silahkan hubungi
📞 081226840747 (Arif)
📮 Bantul, Yogyakarta 🚗 Dijamin aman, nyaman, dan menyenangkan
Kunjungi website kami.... Paketwisatamurahyogyakarta.com .
#paketwisatamurahjogja #wisatajogja #rentalmobil #rentalmobiljogja #jogjatrip #travelingjogja #bukalapak #sewamobiljogja #sewamobil #rentalmobil #jogjarentcar #jogjacarrental #explorejogja #malaysia #jogjaupdate #pinuskragilan #borobudurtemple #malaysia #dolanjogja #pesonajogja #visitjogja #bajanggalery #wisatalombok #wisatabandung #wisatamedan #wisatadieng #wisatasemarang #wisatagunungkidul #wisatamedanhits #travelokaindonesia

Welcome Mei 2019. Explore jogja.. _____^^^^^^^^^^_______________________ Ke jogja jangan lupa guys... Call me..... 😊🤗☺ Name Trans Yogyakarta Yang mau ada acara keluarga, jalan-jalan, hajatan, atau bussines trip di jogja, kami siap untuk Anda. Monggo yg mau rental mobil plus sopir. Siap melayani... 1. Antar jmput bandara atau stasiun 2. City tour Yogyakarta 3. Wisata Dieng, Semarang, Solo, Pacitan, dll 4. Wisata ziarah Untuk info lebih lanjut dan paket lainnya, silahkan hubungi 📞 081226840747 (Arif) 📮 Bantul, Yogyakarta 🚗 Dijamin aman, nyaman, dan menyenangkan Kunjungi website kami.... Paketwisatamurahyogyakarta.com . #paketwisatamurahjogja #wisatajogja #rentalmobil #rentalmobiljogja #jogjatrip #travelingjogja #bukalapak #sewamobiljogja #sewamobil #rentalmobil #jogjarentcar #jogjacarrental #explorejogja #malaysia #jogjaupdate #pinuskragilan #borobudurtemple #malaysia #dolanjogja #pesonajogja #visitjogja #bajanggalery #wisatalombok #wisatabandung #wisatamedan #wisatadieng #wisatasemarang #wisatagunungkidul #wisatamedanhits #travelokaindonesia


0💬Normal

1 2 3 😎 📷😍
Repost from @shahkimin ・・・
“Indeed, Allah will not change the condition of a people until they change what is in themselves.” [Qur’an, 13:11]
.
Selamat Malam...
.
#Shahkimin #kiminisme #kiminismesg #versatility #characteracting #actorlife #malaysia #2019

1 2 3 😎 📷😍 Repost from @shahkimin ・・・ “Indeed, Allah will not change the condition of a people until they change what is in themselves.” [Qur’an, 13:11] . Selamat Malam... . #Shahkimin #kiminisme #kiminismesg #versatility #characteracting #actorlife #malaysia #2019


0💬Normal

:: FATIN & LUQMAN ::
.
:: MAJLIS PERTUNANGAN
:: CHANDAN KUALA KANGSAR, PERAK
.
OP : Lens Angle Photography
Shoot for ADS Photographer
Pelamin : Noorlyezlin Bridal Noorly Ezlin
Make-up : NorfadzilahAsaddok Mua
.
: Click link http://01116564914.wasap.my/ untuk booking shoots dengan hakak 📸
.
#lensanglephotography #photocanvas #photo #printingcanvas #printing #photoprinting #canvasmurah #highqualitycanvas #perak #kedah #malaysia #institutpendidikan #photobook #album #photobookmurah #wedding #jurugambar #jurugambarmuslimah #ipoh #photographeripoh #photographerperak #photography #printingalbum #weddingshoots #maternityshoots #aqiqah

:: FATIN & LUQMAN :: . :: MAJLIS PERTUNANGAN :: CHANDAN KUALA KANGSAR, PERAK . OP : Lens Angle Photography Shoot for ADS Photographer Pelamin : Noorlyezlin Bridal Noorly Ezlin Make-up : NorfadzilahAsaddok Mua . : Click link http://01116564914.wasap.my/ untuk booking shoots dengan hakak 📸 . #lensanglephotography #photocanvas #photo #printingcanvas #printing #photoprinting #canvasmurah #highqualitycanvas #perak #kedah #malaysia #institutpendidikan #photobook #album #photobookmurah #wedding #jurugambar #jurugambarmuslimah #ipoh #photographeripoh #photographerperak #photography #printingalbum #weddingshoots #maternityshoots #aqiqah


0💬Normal

PRODUCTION KOS 2019
Adult Women's Clothing
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Women's Cloth + 
Sewing Batik. = 35 RM
• Production of Women's Cloth + 
Sewing Batik Skirts = 35 RM
• Production of 1 Set of Tops + 
Batik Subordinate = 64 RM
• Sewing costs 1 Tops + Bottoms
= 40 RM
• The cost of sewing tops only = 
21 RM
• Bottles only (Skirt) = 18 RM

PRODUCTION KOS 2019
Children's Women's Clothing
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Women's Batik + 
Cloth Sewing = 24 RM
• Production of Women's Batik 
Skirt + Cloth Sewing = 24 RM
• Production of 1 Batik + Sewing 
Set = 28 RM
• Sewing costs 1 Tops + Bottoms
= 28 RM
• Sewing costs only = 15 RM
• Onhkos Sewing only Bottoms (skirt) = 19 RM

PRODUCTION KOS 2019
Adult Shirts
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Fabric Batik + 
Sewing = 24 RM
• Cost of sewing only = 21 RM

PRODUCTION KOS 2019
Children's shirts
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Fabric Batik + 
Sewing = 19 RM
• Sewing costs only = 15 RM

#batikmayo, #brasil, #Australia, #batikmalaysia, #batiksingapore, #batikbrunei, #perancis, #malaysia, #kualalumpur, #thailand, #batikraya2019, #batiklelakimalaysia, #singapura, #singapore, #vietnam, #hanoi, #filipina, #manila, #myanmar, #brunei, #bandarseribegawan, #batiklelaki, #fashionbatikmayo,

PRODUCTION KOS 2019 Adult Women's Clothing • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Women's Cloth + Sewing Batik. = 35 RM • Production of Women's Cloth + Sewing Batik Skirts = 35 RM • Production of 1 Set of Tops + Batik Subordinate = 64 RM • Sewing costs 1 Tops + Bottoms = 40 RM • The cost of sewing tops only = 21 RM • Bottles only (Skirt) = 18 RM PRODUCTION KOS 2019 Children's Women's Clothing • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Women's Batik + Cloth Sewing = 24 RM • Production of Women's Batik Skirt + Cloth Sewing = 24 RM • Production of 1 Batik + Sewing Set = 28 RM • Sewing costs 1 Tops + Bottoms = 28 RM • Sewing costs only = 15 RM • Onhkos Sewing only Bottoms (skirt) = 19 RM PRODUCTION KOS 2019 Adult Shirts • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Fabric Batik + Sewing = 24 RM • Cost of sewing only = 21 RM PRODUCTION KOS 2019 Children's shirts • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Fabric Batik + Sewing = 19 RM • Sewing costs only = 15 RM #batikmayo, #brasil, #Australia, #batikmalaysia, #batiksingapore, #batikbrunei, #perancis, #malaysia, #kualalumpur, #thailand, #batikraya2019, #batiklelakimalaysia, #singapura, #singapore, #vietnam, #hanoi, #filipina, #manila, #myanmar, #brunei, #bandarseribegawan, #batiklelaki, #fashionbatikmayo,


0💬Normal

*Cara makan vitamin Snow White Secret* *Whitening* • Sebiji sehari sebelum sarapan
• Kerap minum air kosong sekurang-kurangnya 8 gelas sehari, lagi banyak lagi bagus
• Perubahan ketara seawal 3 hari
• Kulit makin lembut, jerawat berkurangan (kalau berjerawat), makin anjal dan bermaya *Slimming, Whitening & Detox* • 2 biji sehari (1 sebelum sarapan, 1 sebelum tidur)
• Perubahan ketara seawal 24 jam
• Perut rasa kenyang, tapi kerap rasa dahaga, mesti minum banyak air kosong *Manfaat lain*
• Bukan untuk muka je tapi seluruh tubuh dari rambut sehingga tapak kaki
• Tambah kuantiti susu badan
• Kurangkan berat badan *Pantang Larang*
• Kafein (cth kopi @ nescafe)
• Supplement lain - jarakkan masa *Nota*
• Kemam dibahagian bawah lidah • Boleh dimakan setiap hari walaupun semasa period
• Wanita mengandung dinasihatkan makan selepas 5 bulan usia kandungan
• Wanita berpantang dinasihatkan makan selepas 2 minggu
Berminat dgn Produk SnowWhite❓❓ wasap ⤵️
http://Wasap.my/601121021127 📬 POS: Isnin - Jumaat | 🚗 COD: seluruh malaysia 🌸Nak produk snowwhite viral secara percuma boleh join Group 👉🏻👉🏻 Snowwhite millionaire 
like page 👉🏻👉🏻 Lidya Beauty shops .
.
#datoaliffsyukri #bosku #emmamaembong #testimoni #testimonisnowwhite #instastory #onlineshopping #viral #student #uitmshahalam #koreanmakeup #malaysia #hilangkanjerawat #muakl #muamalaysia #shahalam #kl #neelofa #dropshipwanted #kualalumpur #bukanbiasabiasa #missfazura #agentwanted  #selangor #subangjaya #mingguanwanita #bahagia #maluapabosku #mua #snowwhiteskincare

*Cara makan vitamin Snow White Secret* *Whitening* • Sebiji sehari sebelum sarapan • Kerap minum air kosong sekurang-kurangnya 8 gelas sehari, lagi banyak lagi bagus • Perubahan ketara seawal 3 hari • Kulit makin lembut, jerawat berkurangan (kalau berjerawat), makin anjal dan bermaya *Slimming, Whitening & Detox* • 2 biji sehari (1 sebelum sarapan, 1 sebelum tidur) • Perubahan ketara seawal 24 jam • Perut rasa kenyang, tapi kerap rasa dahaga, mesti minum banyak air kosong *Manfaat lain* • Bukan untuk muka je tapi seluruh tubuh dari rambut sehingga tapak kaki • Tambah kuantiti susu badan • Kurangkan berat badan *Pantang Larang* • Kafein (cth kopi @ nescafe) • Supplement lain - jarakkan masa *Nota* • Kemam dibahagian bawah lidah • Boleh dimakan setiap hari walaupun semasa period • Wanita mengandung dinasihatkan makan selepas 5 bulan usia kandungan • Wanita berpantang dinasihatkan makan selepas 2 minggu Berminat dgn Produk SnowWhite❓❓ wasap ⤵️ http://Wasap.my/601121021127 📬 POS: Isnin - Jumaat | 🚗 COD: seluruh malaysia 🌸Nak produk snowwhite viral secara percuma boleh join Group 👉🏻👉🏻 Snowwhite millionaire like page 👉🏻👉🏻 Lidya Beauty shops . . #datoaliffsyukri #bosku #emmamaembong #testimoni #testimonisnowwhite #instastory #onlineshopping #viral #student #uitmshahalam #koreanmakeup #malaysia #hilangkanjerawat #muakl #muamalaysia #shahalam #kl #neelofa #dropshipwanted #kualalumpur #bukanbiasabiasa #missfazura #agentwanted #selangor #subangjaya #mingguanwanita #bahagia #maluapabosku #mua #snowwhiteskincare


0💬Normal

Haii boleh check ig maplecandy.co ye.. Anyone nak order lagi? Order masih buka ye.. Please make sure buat payment before 30hb Mei bcoz nak sempat sampai sebelum raya. Anyone yang buat payment after 30hb Mei, kami akan post juga tetapi tak sempat sampai before raya😩💔 👑
.
. 
For bidang 45, order 3helai akan dapat special price😍😍😍 Available for borong too!!! But if korang nak borong, minimum borong 20pcs yer!!! Bolehla nak letak di kedai sendiri or apa. 👑  Tudung bawal @maplecandy.co ni, kami tak tampal jenama sendiri tau macam tudung tudung lain! Ramai yang tanya kenapa tak letak jenama sendiri? Okay macam ni. Kami tak letak jenama sendiri sebab if customer beli borong and nak letak dekat kedai, butik dan lain ii, mereka boleh letak jenama diorang sendiri😱😱😱 Like, renew balik. Jangan risau, customer pasti akan berpuas hati dan repeat lagi😍😍😍
.
.
B45 = Rm15💕
B50 = Rm20💕
B60 = Rm23 💕
.
. 
PROMOSI!!!
B45 = RM15 (5HELAI RM70❗)
B50 = RM20 (5HELAI RM97❗)
B60 = RM23 (5HELAI RM100❗)
SANGAT MURAH BUKAN? ❗❗❗
.
.
.
😱😱😱 Any orders, any questions : - 
Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯
Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯
Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯 Kami akan balas as soon as possible so be patience 😉❤️
.
.
.
#heavychiffon #bawal #malaysia #bawalviral #bawalheavychiffon #bawalsenangbentuk #bawalcod #coddamansaradamai #damansaradamai #tudungbawal #tudung #chiffonplain #bawalheavychiffonmurah #bawalheavychiffoncantik
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalheavychiffonbidang45
#bawalheavychiffonlabuhbidang50
#bawalheavychiffonlabuhbidang60

Haii boleh check ig maplecandy.co ye.. Anyone nak order lagi? Order masih buka ye.. Please make sure buat payment before 30hb Mei bcoz nak sempat sampai sebelum raya. Anyone yang buat payment after 30hb Mei, kami akan post juga tetapi tak sempat sampai before raya😩💔 👑 . . For bidang 45, order 3helai akan dapat special price😍😍😍 Available for borong too!!! But if korang nak borong, minimum borong 20pcs yer!!! Bolehla nak letak di kedai sendiri or apa. 👑 Tudung bawal @maplecandy.co ni, kami tak tampal jenama sendiri tau macam tudung tudung lain! Ramai yang tanya kenapa tak letak jenama sendiri? Okay macam ni. Kami tak letak jenama sendiri sebab if customer beli borong and nak letak dekat kedai, butik dan lain ii, mereka boleh letak jenama diorang sendiri😱😱😱 Like, renew balik. Jangan risau, customer pasti akan berpuas hati dan repeat lagi😍😍😍 . . B45 = Rm15💕 B50 = Rm20💕 B60 = Rm23 💕 . . PROMOSI!!! B45 = RM15 (5HELAI RM70❗) B50 = RM20 (5HELAI RM97❗) B60 = RM23 (5HELAI RM100❗) SANGAT MURAH BUKAN? ❗❗❗ . . . 😱😱😱 Any orders, any questions : - Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯 Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯 Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯 Kami akan balas as soon as possible so be patience 😉❤️ . . . #heavychiffon #bawal #malaysia #bawalviral #bawalheavychiffon #bawalsenangbentuk #bawalcod #coddamansaradamai #damansaradamai #tudungbawal #tudung #chiffonplain #bawalheavychiffonmurah #bawalheavychiffoncantik #bawalheavychiffonlabuh #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonlabuhbidang50 #bawalheavychiffonlabuhbidang60


0💬Normal

“NAK CARI HANDPHONE📱YANG MURAH DAN BERKUALITI??? NEFFOS KAN ADA!!! •
•
•
•
•
DAH DAPAT GAJI & BONUS kannn! 💵💵💵💵💵 Bolehlah korgs tukar handphone Raya Neffos dgn segera! Harga sangats MEGA berpatutan dan semestinya berkualiti dari NEFFOS MALAYSIA @neffos.malaysia.
•
STAR VENDORS 2019 dengan bangganya memperkenalkan NEFFOS MALAYSIA📱sebagai PENAJA BERSAMA di:
•
🎪 STAR VENDORS MEGA RAYA FEST 2019
📍 BERKAMPUNG DI @putraworldtradecentre, KL
🗓 24, 25, 26 & 27 MEI 2019
‪⏳ JUMAAT, 10 PAGI - ISNIN, 10 PAGI
⏰ 72 JAM TANPA HENTI
6⃣0⃣ARTIS DAN SELEBRITI!!!
6⃣0⃣0⃣JENAMA MEGA POPULAR!!!
7⃣2⃣JAM TANPA HENTI!!!
2⃣JUTA PENGUNJUNG!!!
•
Limpahan Artis dan Usahawan bertaraf MEGA & EKSKLUSIF akan berada secara LIVE 🎙 di STAR VENDORS @starvendors! Semua koleksi2 Raya yg bertaraf MEGA SPECIAL & EKSKLUSIF hanya akan di release kan di Star Vendors shj!!!
•
Masih sempat lagi usahawan2 yg nak naikkan BRANDING PRODUK©️™️®️ dan buat PEMASARAN PENJENAMAAN secara LIVE di Star Vendors. Cepat dapatkan booth anda sekarang!!! 🎪🔛🔛🔛🔛🔛
•
📲 [EMBUN] www.wasap.my/60126273292/starvendors
•
Penaja Utama & Pengangkutan Rasmi @nuccarmy 🚙
Minuman Rasmi @kingsmoltenofficial ☕
Penaja Bersama @neffos.malaysia📱
Cashless Payment Partner @mymaybank 🧰
Radio Rasmi @suriamalaysia 📻
•
“@nuccarmy, DIKUASAKAN OLEH RG9”.
•
“@starvendors, LEBIH VOGUE! LEBIH HAVOC!! INI BARU RAYA!!!”
•
•
•
•
•
#IfaRaziah
#Nuccar
#PenajaUtama
#PengangkutanRasmi
#KingsMolten
#MinumanRasmi
#NeffosMalaysia
#PenajaBersama
#Maybank
#CashlessPaymentPartner
#SuriaFM
#RadioRasmi
#StarVendors
#StarVendorsMegaRayaFest2019
#LebihVogueLebihHavocIniBaruRaya
#PWTC
#KualaLumpur
#malaysia

“NAK CARI HANDPHONE📱YANG MURAH DAN BERKUALITI??? NEFFOS KAN ADA!!! • • • • • DAH DAPAT GAJI & BONUS kannn! 💵💵💵💵💵 Bolehlah korgs tukar handphone Raya Neffos dgn segera! Harga sangats MEGA berpatutan dan semestinya berkualiti dari NEFFOS MALAYSIA @neffos.malaysia. • STAR VENDORS 2019 dengan bangganya memperkenalkan NEFFOS MALAYSIA📱sebagai PENAJA BERSAMA di: • 🎪 STAR VENDORS MEGA RAYA FEST 2019 📍 BERKAMPUNG DI @putraworldtradecentre, KL 🗓 24, 25, 26 & 27 MEI 2019 ‪⏳ JUMAAT, 10 PAGI - ISNIN, 10 PAGI ⏰ 72 JAM TANPA HENTI 6⃣0⃣ARTIS DAN SELEBRITI!!! 6⃣0⃣0⃣JENAMA MEGA POPULAR!!! 7⃣2⃣JAM TANPA HENTI!!! 2⃣JUTA PENGUNJUNG!!! • Limpahan Artis dan Usahawan bertaraf MEGA & EKSKLUSIF akan berada secara LIVE 🎙 di STAR VENDORS @starvendors! Semua koleksi2 Raya yg bertaraf MEGA SPECIAL & EKSKLUSIF hanya akan di release kan di Star Vendors shj!!! • Masih sempat lagi usahawan2 yg nak naikkan BRANDING PRODUK©️™️®️ dan buat PEMASARAN PENJENAMAAN secara LIVE di Star Vendors. Cepat dapatkan booth anda sekarang!!! 🎪🔛🔛🔛🔛🔛 • 📲 [EMBUN] www.wasap.my/60126273292/starvendors • Penaja Utama & Pengangkutan Rasmi @nuccarmy 🚙 Minuman Rasmi @kingsmoltenofficial ☕ Penaja Bersama @neffos.malaysia📱 Cashless Payment Partner @mymaybank 🧰 Radio Rasmi @suriamalaysia 📻 • “ @nuccarmy, DIKUASAKAN OLEH RG9”. • “ @starvendors, LEBIH VOGUE! LEBIH HAVOC!! INI BARU RAYA!!!” • • • • • #IfaRaziah #Nuccar #PenajaUtama #PengangkutanRasmi #KingsMolten #MinumanRasmi #NeffosMalaysia #PenajaBersama #Maybank #CashlessPaymentPartner #SuriaFM #RadioRasmi #StarVendors #StarVendorsMegaRayaFest2019 #LebihVogueLebihHavocIniBaruRaya #PWTC #KualaLumpur #malaysia


0💬Normal

EROS BY VERSACE.
.
.
✅ EDT - 100mL
✅ aromatic, green, vanilla
.
It is a simple everyday work-friendly scent.
.
Sweet but not too sweet,
Mature but not too mature,
Playful but not too playful.
.
It is a sweeter, sort of fresh masculine scent that everyone must have.
.
Get this Eros at Raya Sale price for only RM149 [NP RM169] + Free postage.
.
💯 original with very minor defect.
.
Whatsapp AIN 013 240 1750
.
#perfume #originalperfume #originalwithminordefect #terredhermes  #hermes #selangor #kualalumpur #kajang #cheras #bangi #shahalam #ampang #klang #selayang #damansara #petalingjaya #banting #sepang #kelantan #malaysia #jomalone #redroses

EROS BY VERSACE. . . ✅ EDT - 100mL ✅ aromatic, green, vanilla . It is a simple everyday work-friendly scent. . Sweet but not too sweet, Mature but not too mature, Playful but not too playful. . It is a sweeter, sort of fresh masculine scent that everyone must have. . Get this Eros at Raya Sale price for only RM149 [NP RM169] + Free postage. . 💯 original with very minor defect. . Whatsapp AIN 013 240 1750 . #perfume #originalperfume #originalwithminordefect #terredhermes #hermes #selangor #kualalumpur #kajang #cheras #bangi #shahalam #ampang #klang #selayang #damansara #petalingjaya #banting #sepang #kelantan #malaysia #jomalone #redroses


0💬Normal

Welcome Mei 2019.
Explore jogja.. _____^^^^^^^^^^_______________________

Ke jogja jangan lupa guys...
Call me..... 😊🤗☺ Name Trans Yogyakarta

Yang mau ada acara keluarga, jalan-jalan, hajatan, atau bussines trip di jogja, kami siap untuk Anda.
Monggo yg mau rental mobil plus sopir. Siap melayani...
1. Antar jmput bandara atau stasiun
2. City tour Yogyakarta 
3. Wisata Dieng, Semarang, Solo, Pacitan, dll
4. Wisata ziarah
Untuk info lebih lanjut dan paket lainnya, silahkan hubungi
📞 081226840747 (Arif)
📮 Bantul, Yogyakarta 🚗 Dijamin aman, nyaman, dan menyenangkan
Kunjungi website kami.... Paketwisatamurahyogyakarta.com .
#paketwisatamurahjogja #wisatajogja #rentalmobil #rentalmobiljogja #jogjatrip #travelingjogja #bukalapak #sewamobiljogja #sewamobil #rentalmobil #jogjarentcar #jogjacarrental #explorejogja #malaysia #jogjaupdate #pinuskragilan #borobudurtemple #malaysia #dolanjogja #pesonajogja #visitjogja #bajanggalery #wisatalombok #wisatabandung #wisatamedan #wisatadieng #wisatasemarang #wisatagunungkidul #wisatamedanhits #travelokaindonesia

Welcome Mei 2019. Explore jogja.. _____^^^^^^^^^^_______________________ Ke jogja jangan lupa guys... Call me..... 😊🤗☺ Name Trans Yogyakarta Yang mau ada acara keluarga, jalan-jalan, hajatan, atau bussines trip di jogja, kami siap untuk Anda. Monggo yg mau rental mobil plus sopir. Siap melayani... 1. Antar jmput bandara atau stasiun 2. City tour Yogyakarta 3. Wisata Dieng, Semarang, Solo, Pacitan, dll 4. Wisata ziarah Untuk info lebih lanjut dan paket lainnya, silahkan hubungi 📞 081226840747 (Arif) 📮 Bantul, Yogyakarta 🚗 Dijamin aman, nyaman, dan menyenangkan Kunjungi website kami.... Paketwisatamurahyogyakarta.com . #paketwisatamurahjogja #wisatajogja #rentalmobil #rentalmobiljogja #jogjatrip #travelingjogja #bukalapak #sewamobiljogja #sewamobil #rentalmobil #jogjarentcar #jogjacarrental #explorejogja #malaysia #jogjaupdate #pinuskragilan #borobudurtemple #malaysia #dolanjogja #pesonajogja #visitjogja #bajanggalery #wisatalombok #wisatabandung #wisatamedan #wisatadieng #wisatasemarang #wisatagunungkidul #wisatamedanhits #travelokaindonesia


0💬Normal

PRODUCTION KOS 2019
Adult Women's Clothing
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Women's Cloth + 
Sewing Batik. = 35 RM
• Production of Women's Cloth + 
Sewing Batik Skirts = 35 RM
• Production of 1 Set of Tops + 
Batik Subordinate = 64 RM
• Sewing costs 1 Tops + Bottoms
= 40 RM
• The cost of sewing tops only = 
21 RM
• Bottles only (Skirt) = 18 RM

PRODUCTION KOS 2019
Children's Women's Clothing
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Women's Batik + 
Cloth Sewing = 24 RM
• Production of Women's Batik 
Skirt + Cloth Sewing = 24 RM
• Production of 1 Batik + Sewing 
Set = 28 RM
• Sewing costs 1 Tops + Bottoms
= 28 RM
• Sewing costs only = 15 RM
• Onhkos Sewing only Bottoms (skirt) = 19 RM

PRODUCTION KOS 2019
Adult Shirts
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Fabric Batik + 
Sewing = 24 RM
• Cost of sewing only = 21 RM

PRODUCTION KOS 2019
Children's shirts
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Fabric Batik + 
Sewing = 19 RM
• Sewing costs only = 15 RM

#batikmayo, #brasil, #Australia, #batikmalaysia, #batiksingapore, #batikbrunei, #perancis, #malaysia, #kualalumpur, #thailand, #batikraya2019, #batiklelakimalaysia, #singapura, #singapore, #vietnam, #hanoi, #filipina, #manila, #myanmar, #brunei, #bandarseribegawan, #batiklelaki, #fashionbatikmayo,

PRODUCTION KOS 2019 Adult Women's Clothing • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Women's Cloth + Sewing Batik. = 35 RM • Production of Women's Cloth + Sewing Batik Skirts = 35 RM • Production of 1 Set of Tops + Batik Subordinate = 64 RM • Sewing costs 1 Tops + Bottoms = 40 RM • The cost of sewing tops only = 21 RM • Bottles only (Skirt) = 18 RM PRODUCTION KOS 2019 Children's Women's Clothing • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Women's Batik + Cloth Sewing = 24 RM • Production of Women's Batik Skirt + Cloth Sewing = 24 RM • Production of 1 Batik + Sewing Set = 28 RM • Sewing costs 1 Tops + Bottoms = 28 RM • Sewing costs only = 15 RM • Onhkos Sewing only Bottoms (skirt) = 19 RM PRODUCTION KOS 2019 Adult Shirts • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Fabric Batik + Sewing = 24 RM • Cost of sewing only = 21 RM PRODUCTION KOS 2019 Children's shirts • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Fabric Batik + Sewing = 19 RM • Sewing costs only = 15 RM #batikmayo, #brasil, #Australia, #batikmalaysia, #batiksingapore, #batikbrunei, #perancis, #malaysia, #kualalumpur, #thailand, #batikraya2019, #batiklelakimalaysia, #singapura, #singapore, #vietnam, #hanoi, #filipina, #manila, #myanmar, #brunei, #bandarseribegawan, #batiklelaki, #fashionbatikmayo,


1💬Normal

Hindu Temple in Kuala Lumpur 🗿
•
•
•
• Batu Caves, Kuala Lumpur, Malaysia
• September 2018

Hindu Temple in Kuala Lumpur 🗿 • • • • Batu Caves, Kuala Lumpur, Malaysia • September 2018


1💬Normal

"Tag pasanganmu😊" . . Udah pada tau cincin emas haram dipakai pria muslim? Bingung cari cincin nikah yang bisa dipakai pria muslim ? Pake cincin Platinum & Palladium @qaylajewellry aja 😉. Kelebihan Platinum & Palladium ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👉 Logam mulia berkualitas 👉 Kualitas cincin sangat awet 👉 Harga lebih terjangkau daripada emas 👉 Boleh dipakai pria muslim karena tidak mengandung emas Bonus di setiap pembelian ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👉 Free ukir/grafir nama 👉 Free kotak eksklusif 👉 Promo Free ongkir seluruh indonesia 👉 Garansi (Repair & Resize) Info harga dan pemesanan hubungi WA : 0877-3813-0222 Offline Store : Jln margotirto no 174 c Gambiran RT 32 RW 10, Umbulharjo, Yogyakarta 😂 Repost @guyonankekinian Follow @Gogegacom, #fff #ngakak #dagelan #like #indonesia #viral #ngakakkocak #indovidgram #follow #lucu #lfl #instagram #jakarta #ngakak #videolucu #instagood #kocak #meme #humor #bandung #detik #malaysia #katabijak #video #dagelanvideo #fun #onlineshop #bhfyp


1💬Normal

PRODUCTION KOS 2019
Adult Women's Clothing
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Women's Cloth + 
Sewing Batik. = 35 RM
• Production of Women's Cloth + 
Sewing Batik Skirts = 35 RM
• Production of 1 Set of Tops + 
Batik Subordinate = 64 RM
• Sewing costs 1 Tops + Bottoms
= 40 RM
• The cost of sewing tops only = 
21 RM
• Bottles only (Skirt) = 18 RM

PRODUCTION KOS 2019
Children's Women's Clothing
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Women's Batik + 
Cloth Sewing = 24 RM
• Production of Women's Batik 
Skirt + Cloth Sewing = 24 RM
• Production of 1 Batik + Sewing 
Set = 28 RM
• Sewing costs 1 Tops + Bottoms
= 28 RM
• Sewing costs only = 15 RM
• Onhkos Sewing only Bottoms (skirt) = 19 RM

PRODUCTION KOS 2019
Adult Shirts
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Fabric Batik + 
Sewing = 24 RM
• Cost of sewing only = 21 RM

PRODUCTION KOS 2019
Children's shirts
• 2 meter Batik Fabric = 19 RM
• Production of Fabric Batik + 
Sewing = 19 RM
• Sewing costs only = 15 RM

#batikmayo, #brasil, #Australia, #batikmalaysia, #batiksingapore, #batikbrunei, #perancis, #malaysia, #kualalumpur, #thailand, #batikraya2019, #batiklelakimalaysia, #singapura, #singapore, #vietnam, #hanoi, #filipina, #manila, #myanmar, #brunei, #bandarseribegawan, #batiklelaki, #fashionbatikmayo,

PRODUCTION KOS 2019 Adult Women's Clothing • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Women's Cloth + Sewing Batik. = 35 RM • Production of Women's Cloth + Sewing Batik Skirts = 35 RM • Production of 1 Set of Tops + Batik Subordinate = 64 RM • Sewing costs 1 Tops + Bottoms = 40 RM • The cost of sewing tops only = 21 RM • Bottles only (Skirt) = 18 RM PRODUCTION KOS 2019 Children's Women's Clothing • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Women's Batik + Cloth Sewing = 24 RM • Production of Women's Batik Skirt + Cloth Sewing = 24 RM • Production of 1 Batik + Sewing Set = 28 RM • Sewing costs 1 Tops + Bottoms = 28 RM • Sewing costs only = 15 RM • Onhkos Sewing only Bottoms (skirt) = 19 RM PRODUCTION KOS 2019 Adult Shirts • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Fabric Batik + Sewing = 24 RM • Cost of sewing only = 21 RM PRODUCTION KOS 2019 Children's shirts • 2 meter Batik Fabric = 19 RM • Production of Fabric Batik + Sewing = 19 RM • Sewing costs only = 15 RM #batikmayo, #brasil, #Australia, #batikmalaysia, #batiksingapore, #batikbrunei, #perancis, #malaysia, #kualalumpur, #thailand, #batikraya2019, #batiklelakimalaysia, #singapura, #singapore, #vietnam, #hanoi, #filipina, #manila, #myanmar, #brunei, #bandarseribegawan, #batiklelaki, #fashionbatikmayo,


0💬Normal

BAJU MALAYU GENTLEMAN LUX!
. .
FUHH !! Memang kacak bergaya  BAJU MALAYU GENTLEMAN  ni ,memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan ,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang , Terdapat juga butang dan pin exclusive yg dibuat khas utk anda semua. haaa raya dah nak dekat ni ,jom cepat cepat grab !! stock limited!!
. 
Material : Graziano silky crepe
Size : XS, S, M, L, XL
Price : RM199 (Normal Price RM249)
.
*Free Exclusive Butang Logo Elrah
*Free Handkerchief
*Free Pin Elrah
.
Semuanya dah READY STOCK. .
..
.HANG GENTLE KE DOK NIH!

BAJU MALAYU GENTLEMAN LUX! . . FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU GENTLEMAN ni ,memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan ,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang , Terdapat juga butang dan pin exclusive yg dibuat khas utk anda semua. haaa raya dah nak dekat ni ,jom cepat cepat grab !! stock limited!! . Material : Graziano silky crepe Size : XS, S, M, L, XL Price : RM199 (Normal Price RM249) . *Free Exclusive Butang Logo Elrah *Free Handkerchief *Free Pin Elrah . Semuanya dah READY STOCK. . .. .HANG GENTLE KE DOK NIH!" KALAU GENTLE RAYA TAHUN NI WAJIB PAKAI SATU LUXE GENTLEMAN" . #elrahexclusive #elrahexclusiverayatdz2019 #kurtarayatdz2019 #bajumelayutdz2019 #jubahtdz2019 #couplesettdz2019 #teamdzraya2019 #puasa #ibadah #muhasabah #bermaafan #raya #boom100juta@ elrahexclusive @elazman . #bajumelayuelrahluxe #luxe #rayasakan #elrahexclusive #elrahexclusivekelantan #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #koleksiraya2019 #raya2019 #malaysia #bajumelayuelrahluxe #bajumelayuslimfit #1ramadhan #bajumelayumoden #rayasakan #2019 #gengrayakl #gengraya2019


0💬Normal

❤️COACH 1-DAY SALE❤️
.
COACH QUILTED LEXY SHOULDER BAG, #RM780 only inc postage.
. 
Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM
.
Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS.
.
TQ.. Happy shopping😘😘😘
.
#bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg

❤️COACH 1-DAY SALE❤️ . COACH QUILTED LEXY SHOULDER BAG, #RM780 only inc postage. . Order/Payment strictly before 24/5, Friday @ 8AM . Wasap linda #0136526745 to purchase. 60% deposit needed. Balance upon arrival. ETA 3-4 WEEKS. . TQ.. Happy shopping😘😘😘 . #bagraya2019 #handbagoriginal #originalhandbag #coachhandbag #handbagcoachoriginal #originalcoachmalaysia #coachorimurah #coachoriginalmalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #authentichandbagfromUSA #malaysia #jb #singapore #coachsg #COACHMY #coachreseller #personalshopperjb #personalshopperUSA #personalshoppersg


0💬Normal

Haii boleh check ig maplecandy.co ye.. Anyone nak order lagi? Order masih buka ye.. Please make sure buat payment before 30hb Mei bcoz nak sempat sampai sebelum raya. Anyone yang buat payment after 30hb Mei, kami akan post juga tetapi tak sempat sampai before raya😩💔 👑
.
. 
For bidang 45, order 3helai akan dapat special price😍😍😍 Available for borong too!!! But if korang nak borong, minimum borong 20pcs yer!!! Bolehla nak letak di kedai sendiri or apa. 👑  Tudung bawal @maplecandy.co ni, kami tak tampal jenama sendiri tau macam tudung tudung lain! Ramai yang tanya kenapa tak letak jenama sendiri? Okay macam ni. Kami tak letak jenama sendiri sebab if customer beli borong and nak letak dekat kedai, butik dan lain ii, mereka boleh letak jenama diorang sendiri😱😱😱 Like, renew balik. Jangan risau, customer pasti akan berpuas hati dan repeat lagi😍😍😍
.
.
B45 = Rm15💕
B50 = Rm20💕
B60 = Rm23 💕
.
. 
PROMOSI!!!
B45 = RM15 (5HELAI RM70❗)
B50 = RM20 (5HELAI RM97❗)
B60 = RM23 (5HELAI RM100❗)
SANGAT MURAH BUKAN? ❗❗❗
.
.
.
😱😱😱 Any orders, any questions : - 
Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯
Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯
Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯 Kami akan balas as soon as possible so be patience 😉❤️
.
.
.
#heavychiffon #bawal #malaysia #bawalviral #bawalheavychiffon #bawalsenangbentuk #bawalcod #coddamansaradamai #damansaradamai #tudungbawal #tudung #chiffonplain #bawalheavychiffonmurah #bawalheavychiffoncantik
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalheavychiffonbidang45
#bawalheavychiffonlabuhbidang50
#bawalheavychiffonlabuhbidang60

Haii boleh check ig maplecandy.co ye.. Anyone nak order lagi? Order masih buka ye.. Please make sure buat payment before 30hb Mei bcoz nak sempat sampai sebelum raya. Anyone yang buat payment after 30hb Mei, kami akan post juga tetapi tak sempat sampai before raya😩💔 👑 . . For bidang 45, order 3helai akan dapat special price😍😍😍 Available for borong too!!! But if korang nak borong, minimum borong 20pcs yer!!! Bolehla nak letak di kedai sendiri or apa. 👑 Tudung bawal @maplecandy.co ni, kami tak tampal jenama sendiri tau macam tudung tudung lain! Ramai yang tanya kenapa tak letak jenama sendiri? Okay macam ni. Kami tak letak jenama sendiri sebab if customer beli borong and nak letak dekat kedai, butik dan lain ii, mereka boleh letak jenama diorang sendiri😱😱😱 Like, renew balik. Jangan risau, customer pasti akan berpuas hati dan repeat lagi😍😍😍 . . B45 = Rm15💕 B50 = Rm20💕 B60 = Rm23 💕 . . PROMOSI!!! B45 = RM15 (5HELAI RM70❗) B50 = RM20 (5HELAI RM97❗) B60 = RM23 (5HELAI RM100❗) SANGAT MURAH BUKAN? ❗❗❗ . . . 😱😱😱 Any orders, any questions : - Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯 Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯 Terus WS : 0109390681 (Balbat)💯 Kami akan balas as soon as possible so be patience 😉❤️ . . . #heavychiffon #bawal #malaysia #bawalviral #bawalheavychiffon #bawalsenangbentuk #bawalcod #coddamansaradamai #damansaradamai #tudungbawal #tudung #chiffonplain #bawalheavychiffonmurah #bawalheavychiffoncantik #bawalheavychiffonlabuh #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonlabuhbidang50 #bawalheavychiffonlabuhbidang60


0💬Normal

집 근처 새로 오픈한 그집 돼지 ㅎ 초벌로 겉으로 빠져 나갈 수 있는 육즙을 보존함
.
.
#삼겹살 #목살 #초벌구이 #돼지 #된장찌개 #깻잎 #vietnam #indonesia #china #japan #taiwan #thailand #malaysia #singapore #philippines #usa #europe #맞팔 #선팔 #일상 #일상스타그램 #소통 ##instagood #instagram #맛집

집 근처 새로 오픈한 그집 돼지 ㅎ 초벌로 겉으로 빠져 나갈 수 있는 육즙을 보존함 . . #삼겹살 #목살 #초벌구이 #돼지 #된장찌개 #깻잎 #vietnam #indonesia #china #japan #taiwan #thailand #malaysia #singapore #philippines #usa #europe #맞팔 #선팔 #일상 #일상스타그램 #소통 # #instagood #instagram #맛집


0💬Normal

DAPATKAN SAIZ BENGKUNG SEKARANG  DENGAN HARGA PROMO RM 100 SEHINGGA 31 MEI 2019 ‼️
.
.
📍Whatsap 017-9551911
📍COD AREA KUANTAN
📍POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura

DAPATKAN SAIZ BENGKUNG SEKARANG DENGAN HARGA PROMO RM 100 SEHINGGA 31 MEI 2019 ‼️ . . 📍Whatsap 017-9551911 📍COD AREA KUANTAN 📍POSTAGE SELURUH MALAYSIA #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura


0💬Normal

Throwback sikit dulu² punye cite mase time tkdok kije sbb bosan duk rmh, ak pn g lah busking ngn sahabat aku @mzikhrullah_ nii haaa tu lah cte diaa hahahaha, terimalah

Throwback sikit dulu² punye cite mase time tkdok kije sbb bosan duk rmh, ak pn g lah busking ngn sahabat aku @mzikhrullah_ nii haaa tu lah cte diaa hahahaha, terimalah "Kenangan". Ada sedikit kekurangan 🤣 For more quality use earphone 😚😂 semoga terhibur 🤗 . . @haqiemrusli98_ @_zackzakwan_ @motifviralmalaysia @kini.viral @ohviral_official @viralkata @viral.malaysia.official @lawak.hangit @kliklawak @lawak.kecoh @lawak4x4 @malaysiancover @infomusikindo @malaysiacoverlagu._ #rinduzamansekolah #music #musician #acousticcovers #acousticguitar #cover #coverlagu #coversong #malaysiacover #malaysia #kenangan #kenangancoverzz #zackzakwan #haqiemrusli98_ #singingcover


2💬Normal

~
From the archives -
“Once a year, go someplace you’ve never been before ...”

~ From the archives - “Once a year, go someplace you’ve never been before ...”


12💬Normal

~
From the archives -
“Once a year, go someplace you’ve never been before ...”

~ From the archives - “Once a year, go someplace you’ve never been before ...”


10💬Normal

How good does this curry laksa look? 😍🌶🔥
#linkinbio for our Nyonya Curry Laksa recipe!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#food #instafood #igfood #foodie #foodporn #foodphotography #foodography #asia #asian #asianfood #recipe #cooking #delicious #yum #fresh #laksa #curry #malaysia #singapore #soup #noodles #veggies #seafood

How good does this curry laksa look? 😍🌶🔥 #linkinbio for our Nyonya Curry Laksa recipe! . . . . . . . . . . #food #instafood #igfood #foodie #foodporn #foodphotography #foodography #asia #asian #asianfood #recipe #cooking #delicious #yum #fresh #laksa #curry #malaysia #singapore #soup #noodles #veggies #seafood


4💬Normal

~
From the archives -
“Once a year, go someplace you’ve never been before ...”

~ From the archives - “Once a year, go someplace you’ve never been before ...”


13💬Normal

@ziyahfa2
#tujuhpetalacinta
''Bukti sebenarnya cinta itu apabila kita menghargai orang yg kita cintai dengan perbuatan.Agar dia rasa terselamat dan terhormat''.
#tujuhpetalacinta 
#lelakisholeh 
#wanitamuslimah 
#malaysia 
#cadar 
#nikah

@ziyahfa2 #tujuhpetalacinta ''Bukti sebenarnya cinta itu apabila kita menghargai orang yg kita cintai dengan perbuatan.Agar dia rasa terselamat dan terhormat''. #tujuhpetalacinta #lelakisholeh #wanitamuslimah #malaysia #cadar #nikah


0💬Normal

• 🇲🇾 2009 • It’s a #rafflesia arnoldii, a huge carnivorous plant. Actually it has the largest single flower of any flowering plant, at least in terms of weight. The flower can be over one meter in diameter, and weigh up to 10 kilograms. ❤️🧡💛
.
.
.
#malesia #borneo #kotakinabalu #carnivorousplant #tropicalflowers #floradiscovery #travel #traveling #wanderlust #travelblogger #travelbug #nature #ilovenature #globetrotter #backpackers #naturelovers #sabah #malaysia #thebiggestflower #bigflowers

• 🇲🇾 2009 • It’s a #rafflesia arnoldii, a huge carnivorous plant. Actually it has the largest single flower of any flowering plant, at least in terms of weight. The flower can be over one meter in diameter, and weigh up to 10 kilograms. ❤️🧡💛 . . . #malesia #borneo #kotakinabalu #carnivorousplant #tropicalflowers #floradiscovery #travel #traveling #wanderlust #travelblogger #travelbug #nature #ilovenature #globetrotter #backpackers #naturelovers #sabah #malaysia #thebiggestflower #bigflowers


3💬Normal

Jakarta kumuh sudah tidak layak menjadi Ibukota
.
. Goodbye in a few years later 👋, the new capital city of Indonesia, Here we comes 😁
.
. Jika orang lain hanya lebih mau menggambar atau membuat karya seni untuk pemandangan yang bagus-bagus dan indah-indah saja, saya berbeda. Saya tidak mau membuat karya yang hanya memperlihatkan keindahan, tapi sebenarnya sangat merusak bagi alam sekitar!, Itu namanya munafik. Jadi biarkan orang lain menilai indah karya seni saya agar keindahan itu bisa terwujud di tempat kejadian perkara 😁
.
. 📍 Location: sungai di Pejagalan, Penjaringan, Jakarta Utara
.
. Sumber Gambar: detik.com
@detikcom
.
. #notdeservetobecomethecapitalcityofacountry
.
. @kompascom
@bbcindonesia @jokowi
.
. #art #ngabuburit #architecture #numberone #jakarta #jakartautara #slums #sungai #indonesia #drawing #aridfeirefiz #photography #bandung #artist #kalimantan #palangkaraya #sketch #sketchbook #paper #pencil #australia #malaysia #beautiful #gallery #masterpiece #creative #photooftheday #graphic #artoftheday

Jakarta kumuh sudah tidak layak menjadi Ibukota . . Goodbye in a few years later 👋, the new capital city of Indonesia, Here we comes 😁 . . Jika orang lain hanya lebih mau menggambar atau membuat karya seni untuk pemandangan yang bagus-bagus dan indah-indah saja, saya berbeda. Saya tidak mau membuat karya yang hanya memperlihatkan keindahan, tapi sebenarnya sangat merusak bagi alam sekitar!, Itu namanya munafik. Jadi biarkan orang lain menilai indah karya seni saya agar keindahan itu bisa terwujud di tempat kejadian perkara 😁 . . 📍 Location: sungai di Pejagalan, Penjaringan, Jakarta Utara . . Sumber Gambar: detik.com @detikcom . . #notdeservetobecomethecapitalcityofacountry . . @kompascom @bbcindonesia @jokowi . . #art #ngabuburit #architecture #numberone #jakarta #jakartautara #slums #sungai #indonesia #drawing #aridfeirefiz #photography #bandung #artist #kalimantan #palangkaraya #sketch #sketchbook #paper #pencil #australia #malaysia #beautiful #gallery #masterpiece #creative #photooftheday #graphic #artoftheday


111💬Normal

Next Page